Josjes Culinair

Josjes Culinair is een in Tilburg gevestigd cateringbedrijf waar elke dag opnieuw met hart en ziel gekookt wordt. We verzorgen naast catering ook kookworkshops, barbecues en alles wat je verder op culinair gebied kunt verzinnen.
Onze culinaire diensten worden altijd volledig op maat gemaakt. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Bij Josjes Culinair luisteren we eerst naar uw ideeën voordat we een voorstel op papier zetten. Zo weten we zeker dat u krijgt wat u verwacht. 

Hendrik de Keijserstraat 48a
5041JC Tilburg
0645358600

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 7 video's

Waldorfsalade met patrami van wildzwijn

groene kruidenmosterd creme en kruidensalade.

10 min.

Voorgerecht

Vegetarische waldorfsalade 

met diverse soorten radijs, gemarineerde groene asperge en kruidensalade en een crème van groene kruidenmosterd.

10 min.

Vegetarisch 

Hoofdgerecht

Deze kerst een complete restaurantervaring aan uw eigen dinertafel? Met de Josjes Culinair kerstpakketten zet u in een handomdraai een viergangen diner op tafel. Tot in de puntjes verzorgd, met duidelijke uitleg over het opmaken van de borden en het verwarmen van de gerechten. 

Jos van Erp - Patron cuisinier

Coquile geserveerd in de schelp 

gebakken cantharellen, hazelnoot en saus van cantharel.

15 min.

Tussengerecht

Zoete aardappelpuree met gewokte cavolo nero

gebakken cantharellen met een gepocheerd hoeve eitje.

10 min.

Vegetarisch

Tussengerecht

2 bereidingen van Hert

de filet rosé gebraden en een cannelloni van groene kool met estofado geserveerd met rodekool, puree van gerookte aardperen, grootmoeders stoofpeer en een jus van vijgen en gebrande cacaobonen.

20 min.

Hoofdgerecht

Vegetarische steak gemaakt van bospeen met kardemom

met kardemom, geserveerd met een crème van gerookte aardperen, rodekool en grootmoeders stoofpeer en een beurre blanc van wortel.

20 min.

Vegetarisch

Hoofdgerecht

Diverse bereidingen van chocolade

op een bisque geserveerd met chocolade ijs op een crumble van chocoladecake.

5 min.

Dessert

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis