Restaurant Kruiden en Jasmijn

Zoals iedereen wel weet is ons restaurant wegens de coronamaatregelen niet open voor klanten. Wel hebben wij geweldige gerechten op onze afhaalkaart. U kunt deze gerechten zeven dagen vooruit online bestellen.

Kerkstraat 43
4285 BA Woudrichem
(0183) 31 02 42

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 3 video's

Voorgerecht

Rosbief van polderlam met buffelfeta, orzo salade, crème van gerookte knoflook en zoet/zure tomaatjes.

Hoofdgerecht

Kalfsentrecote van de biggreen egg met een stamppotje van nieuwe aardappels en postelein, gebakken asperges en Hollandaise saus.

Nagerecht

Luchtige boeren yoghurt [chantilly] met lambada aardbeien en asperges uit de oven met honing en vanille boter.

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande
pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.

Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op Team Agro NL is een koepel waarin reeds bestaande pr-initiatieven, boeren & tuinders samenwerken. Door deze krachtenbundeling wordt gewerkt aan effectieve en slagvaardige communicatie en public relations voor de hele sector. Samenwerking, planning en afstemming met elkaar staan centraal. Zo voorkomen we versnipperde boodschappen die het grote publiek niet bereiken. Het doel van Team Agro NL is om, door samen op te trekken, een krachtige sectorpromotie tot stand te brengen.

Team Agro NL is begin 2018 opgericht en sindsdien is het aantal agrarische ambassadeurs en adviseurs steeds verder uitgegroeid. Allemaal mensen die zich samen hard willen maken voor saamhorigheid in de agrarische sector en een positief imago van boeren en tuinders. 

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis