Smaak De Waard

Catering met streekproducten uit de omgeving Rotterdam, Groene Hart en de Krimpenerwaard.

Pluim-es 74 
2925 CN
Krimpen aan den IJssel
06-24441912

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 9 video's

No Waste Soep: Groene Groenten & Oranje Groenten

Kitchenhack: maak van de restjes uit je koelkast een lekkere en gezonde soep. Weggooien is zonde!

20 min.

Vegan & glutenvrij

Voorgerecht, lunch

De perfecte steak

Kitchenhack: Hoe bereid je de perfecte steak zonder professionele keukenapparatuur? 

45 min.

Hoofdgerecht

Restjes hummus

Kitchenhack: gebruik alles uit je keuken om minder voedsel te verspillen. 

15 min.

Voorgerecht

Kip met salie, meiknol en abrikozen

Kitchenhack: zet dit heerlijke gerecht in 15 minuten in elkaar en eet als een koning(in)

15 min.

Hoofdgerecht

Esther van Leeuwe verzorgt met Smaak van de Waard lekkere, duurzame en gezonde catering met lokale producten. Denk hierbij aan een buffet, een walking dinner, een BBQ, een high wine of een high tea. Ook compleet verzorgde diners of het serveren van gewoon lekkere hapjes is mogelijk. Streekproducten uit de Krimpenerwaard, het Groene Hart en omgeving Rotterdam spelen hierin de hoofdrol.

Esther van Leeuwe - Directeur / Eigenaar

Wilde gans met blauwe bessen compote

Borst van wilde gans met blauwe bessen compote, appel en port.

45 min.

Glutenvrij

Voorgerecht

Popeye soep met sojaroom en walnoten

Maak van deze soep in één keer een grote pan en vries het in porties van 1 liter in. Met een stukje brood erbij heb je zo altijd een snelle, gezonde maaltijd in huis.

30 min.

Vegan & glutenvrij

Voorgerecht

Surf & Turf

Ribeye met bruin bier en rivierkreeft.

45 min.

Hoofdgerecht

Geroosterde worteltjes met yoghurtdressing

Kies voor worteltjes met loof voor een charmante uitstraling op het bord.

30 min.

Vegan & glutenvrij

Hoofdgerecht

Appelcake met pompoenpitten

Dit recept is een vrije vertaling van een recept dat ik voor de wielrenners van team Jumbo Visma heb bereid. Hij is laag in vet en hoog in koolhydraten. De cake werd gegeten als onderdeel van het herstel na een stevige training of wedstrijd.

30 min.

Vegan

Dessert

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis