Smaak De Waard

Catering met streekproducten uit de omgeving Rotterdam, Groene Hart en de Krimpenerwaard.

Pluim-es 74 
2925 CN
Krimpen aan den IJssel
06-24441912

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 5 video's

Wilde gans met blauwe bessen compote

Borst van wilde gans met blauwe bessen compote, appel en port.

45 min.

Glutenvrij

Voorgerecht

Popeye soep met sojaroom en walnoten

Maak van deze soep in één keer een grote pan en vries het in porties van 1 liter in. Met een stukje brood erbij heb je zo altijd een snelle, gezonde maaltijd in huis.

30 min.

Vegan & glutenvrij

Voorgerecht

Bestel met Pasen een heerlijk 4 gangen menu of luxe ontbijtbox.

Esther van Leeuwe - Directeur / Eigenaar

Surf & Turf

Ribeye met bruin bier en rivierkreeft.

45 min.

Hoofdgerecht

Geroosterde worteltjes met yoghurtdressing

Kies voor worteltjes met loof voor een charmante uitstraling op het bord.

30 min.

Vegan & glutenvrij

Hoofdgerecht

Appelcake met pompoenpitten

Dit recept is een vrije vertaling van een recept dat ik voor de wielrenners van team Jumbo Visma heb bereid. Hij is laag in vet en hoog in koolhydraten. De cake werd gegeten als onderdeel van het herstel na een stevige training of wedstrijd.

30 min.

Vegan

Dessert

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande
pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.

Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op Team Agro NL is een koepel waarin reeds bestaande pr-initiatieven, boeren & tuinders samenwerken. Door deze krachtenbundeling wordt gewerkt aan effectieve en slagvaardige communicatie en public relations voor de hele sector. Samenwerking, planning en afstemming met elkaar staan centraal. Zo voorkomen we versnipperde boodschappen die het grote publiek niet bereiken. Het doel van Team Agro NL is om, door samen op te trekken, een krachtige sectorpromotie tot stand te brengen.

Team Agro NL is begin 2018 opgericht en sindsdien is het aantal agrarische ambassadeurs en adviseurs steeds verder uitgegroeid. Allemaal mensen die zich samen hard willen maken voor saamhorigheid in de agrarische sector en een positief imago van boeren en tuinders. 

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis