’t Lieve Leven

Langs de Rijksweg N65, voorbij Vught, ligt restaurant ’t Lieve Leven. Sinds 2012 worden hier de verwachtingen van gasten overtroffen door de kookkunsten van Hylke en zijn brigade.  ’t Lieve leven doet het net iets anders. De gast kiest niet voor het gerecht maar voor De Smaak. Dit restaurant wordt niet voor niets een Bron van Smaken genoemd. ‘Het is voor ons de uitdaging om het iedere keer toch net even anders te doen’ is de verklaring van het succes van dit restaurant.

Laat u inspireren!

Rijksweg 26
5268 KJ Helvoirt
0411 641164

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 4 video's

Gerookte paling met geitenkaas, biet & ponzu

Gerookte paling met geitenkaas crème, ingelegde rode biet, gekookte rode bieten blokjes en ponzu vinaigrette.

+/- 15 min.

Voorgerecht

Koken voor mij is; “Creatief bezig zijn om onze gasten te verrassen met pure en eerlijke smaken. Telkens weer de gasten verrassen met combinaties met een knipoog. Vertrouwd genieten, maar dan even anders! Dit kan in zowel wijn als spijs of juist de unieke combinatie van beide. Het is deze uitdaging die mij elke dag weer naar de keuken verleidt.” 

Hylke van Hout - Chef-kok / eigenaar

Coquille met spitskool, jalapeno & rode curry

Gerookte paling met geitenkaas crème, ingelegde rode biet, gekookte rode bieten blokjes en ponzu vinaigrette.

+/- 15 min.

Tussengerecht

Hert met pistache, salie & zwarte olijf

Gebakken hertenfilet met een compote van zwarte olijf, crème van zoete aardappel, gel van kers, krokante pistache nootjes en olie van salie.

+/- 15  min.

Hoofdgerecht

Limoen cheesecake

Limoen cheesecake met creme van witte chocolade sinaasappel en mago, mangogel, sinaaasappelschil en witte chocolade crumble.

+/- 15 min.

Voorgerecht

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis