Restaurant ’t Misverstant / Heidelust met Stokjes

We willen je bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. We willen immers maar één ding: je een onvergetelijke middag of avond bezorgen. 

Kampdijklaan 80
5263CK Vught
073-6103355 

Ik kook thuis

Het kookvideoplatform voor de horeca. Ik kook thuis geeft horecaondernemers de kans om culinaire foodboxen te begeleiden met video’s. Ingesproken door de chef van jouw restaurant. Ga zelf aan de slag in de keuken met de foodbox. 

Heeft u nog geen foodbox in huis? 

Zelf aan de slag!

Bekijk hieronder de 5 video's

Sushi

Inside out sushi met kreeft, avocado en tobiko, gel van soja en furikake en een salsa van mango, munt en koriander.

Ready to eat

Borrel

Een tasje met 5 kleine Japanse gerechtjes voor bij het aperitief. Allemaal door ons zelf gemaakt, precies wat je van ons gewend bent! (Prijs: €22,50 euro per persoon)

Thijs Vis - Patron-cuisinier 

Zalm

Japans ingelegde zalm, komkommer-mirin chutney, gember en wasabi-mascarpone.

Ready to eat

Borrel

Tonijn

Plakjes licht gepekelde geelvintonijn, gel van yuzu, lente-ui en wakame.

Ready to eat

Borrel

Entrecote

Rolletjes van gebraden entrecote, miso-crème, rice-noodles en zoetzuur van rode ui en sambai.

Ready to eat

Borrel

Okonomiyaki

Hartige taartjes van kool, lente-ui en dashi, gelakt met bietenlak en kruidenmayonaise, belegd met geschaafde bonito vlokken.

Ready to eat

Borrel

#ikkookthuis

Enthousiast? Deel jouw resultaat op Instagram met #ikkookthuis